TAPS Україна

БФ ТАПС та  Direct Relief: співпраця заради перемоги. Презентуємо звіт за  2023-2024

  • Головна
  • Новини
  • БФ ТАПС та  Direct Relief: співпраця заради перемоги. Презентуємо звіт за  2023-2024
image

З 15-17 липня керівниця БФ “ТАПС” Юлія Дмитрова зустрілася з нашими партнерами  Direct Relief. В рамках візиту обговорили реалізацію нових проєктів, а також підбили підсумки співпраці за 2023-2024 роки. 

Спільна робота із Direct Relief почалася  у травні 2022 року, а у серпні 2022 року президент Direct Relief, Томас Тіге приїхав у Київ, щоб познайомитися з українськими громадськими організаціями та благодійниками. Тоді він зазначив, що для нього було честю приїхати в Україну й особисто познайомитися з БФ «ТАПС». Вже на той момент ми здійснили якісне доставлення мобільного шпиталю на передові позиції фронту для допомоги військовому та цивільному населенню в умовах війни.

«Я захоплювався вашою справою, але тепер став ще більш натхненним», -  прокоментував зустріч Томас Тіге.

Саме та перша зустріч нашої керівниці Юлії Дмитрової та Томаса Тіге допомогла нам визначити основні пріоритети у співпраці й впевнено рухатися до наших завдань. За ці роки ми  перенаправляли отримані ресурси з максимальною відповідальністю, передали багато гуманітарної допомоги у різні регіони України. А  сьогодні готові поділитися з вами результатами нашої співпраці. 

Протягом 2-4 кварталів 2023 року  БФ «ТАПС» здійснив більш ніж 146 передач гуманітарної допомоги: від індивідуальних аптечок до надсучасного ендоскопа та комплектувальних до нього. Загалом передано понад 77 тисяч одиниць препаратів та медичних виробів. В результаті допомогу отримали більш ніж 100 фізичних осіб та установ, з яких 19 — багатопрофільні лікарні

В 4-му кварталі 2023 в рамках угоди “Direct Relief Grant agreement 2023” ми отримали 170 000 доларів на реалізацію медичних проєктів та закупівель. На ці кошти ми придбали медичні препарати, які були укомплектовані в тактичні аптечки та медикаменти для безпосередньої передачі у лікарні країни. Закупили необхідне обладнання, а також електрокардіограф та ендоскопічну стійку, які передали до лікарень міста Дніпро.

З початку 2024 року ми сформували та видали понад 1000 тактичних аптечок. В 15 профільних медичних закладів країни передали препарат для проведення діалізу. Відправили у прифронтові громади України 900 гуманітарних гігієнічних наборів.

Дякуємо організації Direct Relief за віру та підтримку нашого фонду та України!

Переглянути інтерв’ю з керівником Direct Relief  про співпрацю з  Україною та БФ «ТАПС» можна на нашому каналі: 

https://www.youtube.com/watch?v=rf_g69OYK7o&t=15

Разом до перемоги!

#БлагодійнийФондТАПС 

#гуманітарнадопомога 

#співпраця#DirectReliefUkraine