TAPS Україна

ЛАВАНДОВИЙ ПІКНІК 2024

image

Ці вихідні родина БФ «ТАПС» провела на лавандовій садибі Lavender life. Двадцять мам та дружин полеглих Героїв України побували в екологічно чистому районі у затишній компанії, трошки відволіклися від шуму та галасу мегаполісу, поринувши в аромат свіжої лаванди, якою щедро обдарувала природа цю місцину. 

Пікнік пройшов у дружній атмосфері, під час якої жінки та дівчата назбирали вдосталь чудових квіток лаванди, щоб створити собі на пам’ять букетики, а також - взяли участь у фотосесії від фотографа нашого фонду.

 Створюючи образи для світлин учасниці з натхненням поринули у нову для себе атмосферу, в якій запахи та краєвиди літньої природи стають природними декораціями і підіймають настрій своїм різнобарв’ям та різнотрав'ям. Адже, коли, як не влітку,  робити перевтілення і знову повірити у свою неповторну і гармонійну красу.

Під час зустрічі всі з радістю  долучилися до приготування смачного шашлику, домашнього лимонаду та соусу песто. Застілля вийшло дуже домашнім, адже говорили про все і про всіх, згадували наших чоловіків та синів, які захищали Україну, говорили про різне, про сумне і веселе, а головне - про необхідність шукати шляхи відновлення і енергію для життя далі.

«Це була чарівна подорож!  Попри дощ, ми провели чудовий вихідний в затишній садибі в українському стилі в оточенні чарівного лавандового поля. Насолодилися красою природи, спілкуванням з дівчатами та смачними стравами. Це хороше перезавантаження для підняття настрою!» - поділилася враженням дружина військового, Ольга Береза. 

 

Учасниці й організатори поїхали з відчуттям, що ми завжди були знайомі, навіть попри такий важкий період життя України та кожного українця, адже переживати разом біль від воєнної втрати завжди легше, бо відчуваєш, що є поруч ті, кому небайдуже…

 

Подробиці у сюжеті  https://youtu.be/6p53BzuVoZY?si=Vq43UNsKI2G1tUu-