TAPS Україна

"ТАПС" ВІДКРИВ ДИТЯЧУ КІМНАТУ ПСИХОЛОГІЧНОГО РОЗВАНТАЖЕННЯ

image

БФ  "ТАПС"  ВІДКРИВ ДИТЯЧУ КІМНАТУ ДЛЯ ДОЗВІЛЛЯ ТА ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ВІЙСЬКОВИХ

 

Ми раді повідомити, що в просторі офісу БФ «ТАПС» відкрили  дитячу кімнату для дітей та підлітків  з метою психологічного розвантаження, проведення різних заходів та проведення вільного часу в колі однодумців та друзів  Ми дякуємо Global Engagement (Дюссельдорф),  "Синьо-жовтий Хрест" м. Кельн за їх внесок у реалізацію такого проєкту, який може дуже добре підтримати дітей та підлітків в умовах широкомасштабного вторгнення, адже жоден ворог не здатен скасувати щасливе дитинство українських дітей. 

 

У фонді «ТАПС» зустрічі дітей та підлітків проводились вже десятки разів у вигляді кінопоказів, вечорів кіно або стільникових ігор, арт-терапії або командоутворення. Втім, тепер така кімната буде відкрита завжди в робочий час БФ «ТАПС» і маленькі гості можуть  приїхати у будь-який час, попередивши співробітників, щоб пограти, поспілкуватися або втілити свій творчий задум з друзями. 

 

Це абсолютно безпечний та вільний для будь-якої ідеї простір, а в разі оголошення тривоги в будівлі фонду є повноцінне безпечне укриття з меблями, їжею, водою та іншими важливи речами для продовження заходу за потребою. 

 

В літній період, якщо е всі діти мають можливість поїхати в табір, на дачу чи на відпочинок, а  батьки працюють, діти можуть провести час тут, де є ігри, проєктор, екран і хороший інтернет, а також багато інших речей, які можуть зацікавити дітей.

На гостей завжди чекають якісь смаколики, чай та напої. Можна завітати до нашого дитячого психолога і просто поговорити. 

Під час відкриття до нас завітала чарівна і дуже творча ведуча, яка провела вікторину і погралась з дітьми.А наш друг і амбасадор Олександр Варава з радістю готував на закритому подвір’ї смачнючі бургери для дітей, які обожнюють такі смаколики.

 

Для запису або довідок телефонуйте на нашу Гарячу лінію БФ "ТАПС":

 +38 (067) 673 30 60

 

Відчувай

Дій 

Зцілюйся