TAPS Україна

Наш новий посібник «Техніки самодопомоги для ветеранів, ветеранок та їхніх родин»

  • Головна
  • Новини
  • Наш новий посібник «Техніки самодопомоги для ветеранів, ветеранок та їхніх родин»
image

Благодійний фонд «ТАПС» створив посібник «Техніки самодопомоги для ветеранів, ветеранок та їхніх родин», який створювала команда професіоналів з метою підтримки та допомоги українським війьсковим та їх родинам у такі непрості для України часи.

«Ми створили не просто теоретичний посібник, а зібрали практичні поради, які працюють і допомагають у складні періоди життя. Люди, які працювали над посібником мають великий досвід у сфері збереження психічного здоров’я. В книзі ви знайдете дієві поради про те, як підтримати себе і тих, хто поруч під час або після повернення з війни. Наше завдання - формувати суспільство, в якому кожен відчуває себе своїм, де можна попросити про допомогу та отримати її, долати самостійно проблеми та вміти надавати підтримку іншим», - коментує Світлана Тімофєєва, провідна психологиня БФ «ТАПС», авторка посібника.

Хочемо подякувати нашій команді, в складі якої психологи, психотерапевти, військові, ветерани, журналісти і дизайнери: Мар’яні Великодній , Андрію Артемчуку, Олександру Фролову, В’ячеславу Солонському, Сергію Довбишу, Євгену Смазі, Юлії Дмитровій, Катерині Леоновій, Андрію Болотнову,

Цей проект реалізовується за підтримки ініціативи Офіс Дій