TAPS Україна

Українські захисники  - незламні титани!

image

8 червня БФ "Тапс" вперше побував на змаганнях серед учасників бойових дій з інвалідністю «ТитаниUА», які організувала Дніпровська районна військова адміністрація. «ТитаниUА» - проєкт Дніпровської ВЦА, задача якого надихнути героїв не здаватися та рухатися вперед. А ще – прищепити суспільству шанобливе ставлення до демобілізованих. Виховати суспільство, гідне героїв.

 

«Для нас бути дотичними до підтримки незламних і дуже сміливих ветеранів, які не здаються і продовжують боротьбу навіть після важких поранень - це важливий досвід. Ми бачили під час змагань справжню силу духу, незламну і міцну. З одного боку, повертатися до нормального життя з важкими пораненням після участі у бойових діях - це непростий шлях і постійна робота над собою. Учасники цих змагань обрали спорт, в якому також можна перемагати та показувати, на що вони здатні. Було видно, що багатьом фізично боляче, у когось тиск підіймався, але вони продовжували й перемагали. Ми вважаємо, що такі події - це важливий крок для подальшого розвитку сфери адаптивних видів спорту для захисників України» - коментує участь у заході керівниця БФ "ТАПС", Юлія Дмитрова.

 

Наш фонд запросили як партнера, адже ми підтримуємо не тільки родини полеглих Героїв України, а й активно допомагаємо військовим, ветеранам та їх родинам. Нещодавно ви видали посібник  «Техніки самодопомоги для ветеранів, ветеранок та їхніх родин», який  стане у пригоді багатьом захисникам та їх близьким. Після змагань ми подарували всім 40 учасникам подарунки та примірники цього посібника. 

Незламність і віра в перемогу - це головні причини, які надихають ветеранів рухатися тільки вперед, обираючи життя, яке може стати прикладом іншим військовим, які воюють і повертаються.А нас їх сила надихає робити ще більше, втілювати нові проєкти і працювати заради тих, хто  захищав і захищає в цей час. 

 

Дякуємо нашим Героям, які показують приклад справжньої сили волі й духу не тільки на фронті, але і в цивільному житті.