TAPS Україна

ЗМАГАННЯ НА ЯЛАХ ДЛЯ РОДИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

image

БФ "ТАПС" традиційно влаштовує якісне дозвілля для родин полеглих захисників України. Нещодавно ми  провели чудовий день з нашими родинами, які змагалися на ялах по Дніпру.

Головна місія  нашого фонду - піклування про ментальне здоров'я родин, тому ми часто організовуємо різні спортивні, культурні та екскурсійні заходи, а змагання на ялах - одна з таких подій. В заході взяла участь також наша психологиня  Яна Манзюк, яка підтримувала та мотивувала дорослих учасників. Для дітей була окрема розважальна програма з пінним шоу та водяними кольоровими помпами. 

«Дякуємо всім, хто брав участь у змаганнях, ви -  неймовірні та круті. Ваш ентузіазм і запал зробили день особливо надихаючим та веселим. Кожен з вас додав свою частку радості до вихідного. Сподіваюсь, що попереду нас чекає ще багато  яскравих моментів", - прокоментувала подію координаторка по роботі з дітьми та молоддю  БФ "ТАПС", Олена Коваленко.

Попри спекотний день, всі учасники почували себе бадьорими та готовими до активного дня. 

"Всі заходи, які робить “ТАПС” я намагаюсь відвідувати, адже це дозволяє мені відвертати свою увагу від переживань про втрату. Дівчата з фонду вкладають душу в організацію заходів. Все відбувається з теплотою, відчувається, що про нас турбуються", - ділиться враженнями учасниця заходу, Галина.

"Я дуже люблю активно проводити час. У моєму житті це літо - одне з найліпших, завдяки змаганням, які я запам’ятаю. Такі заходи витягують дітей з гаджетів та власних думок, дають можливість завести нові знайомства та весело і корисно провести час", - коментує учасник змагань, Андрій.

Дякуємо керівнику веслувального клубу yal_rowing (водноспортивна станція "Машинобудівник») за такий  гарний літній день та  їх інструкторам, які допомагали опанувати веслування, а також дружнім закладам ECO&PIZZA та «Перша Пекарня Твого Міста», які приготували смаколики за такий радісний день.

 

Подробиці у сюжеті

https://youtu.be/-2O3DILTQJ0?si=ptJ2Xnb4DgrH4LRi

 #БФТАПС #психологічнапідтримка #родинивійськових #воєннавтрата