TAPS Україна

БФ ТАПС ТА БФ ПРАВО НА ЗАХИСТ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ

image

6 березня Юлія Дмитрова, засновниця БФ ТАПС, який допомагає українським родинам пережити воєнну втрату, підписала меморандум з Денисом Новіком, представником БФ «Право на захист».

В рамках договіру про співпрацю буде впроваджуватися систематична комунікація з органами ВЦА, громадськими закладами освіти, центрами зайнятості, закладами охорони здоров’я та іншими установами, які надають соціальні послуги. Також буде здійснюватися спільна діяльність для оцінки потреб громади у соціальних та адміністративних послугах, а також надання ВПО та особам постраждалим від війни безоплатної правової допомоги.

Під час співпраці ми також будемо брати участь у проведенні спільних семінарів, круглих столів, лекцій, тренінгів, у розробці важливих проектів та навчальних матеріалів. В цілому, така співпраця має важливе значення для підвищення рівня правової обізнаності з питань захисту прав для українців, які зазнали втрат і руйнувань через терористичні дії росії.

 

Благодійний фонд «Право на захист» — це провідна в Україні правозахисна організація, що надає багатоцільову допомогу ВПО, постраждалим від воєнних дій, біженцям, шукачам захисту та особам без громадянства. Фонд реалізовує програми з юридичної, психологічної та матеріальної підтримки ВПО й постраждалого від воєнних дій населення, а також надає соціальну допомогу та здійснює моніторинг захисту прав.

 

Переглянути відео про зустріч Підпис Меморандуму