TAPS Україна

Благодійний фонд "ТАПС" та Національна гвардія України - меморандум про співпрацю з покращення психологічної підтримки

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний фонд "ТАПС" та Національна гвардія України - меморандум про співпрацю з покращення психологічної підтримки
image

Благодійний фонд "ТАПС" та Національна гвардія України розпочала спільний проєкт з покращення психологічної підтримки військовослужбовців та їхніх родин

Про це був підписаний меморандум, в якому йде мова про активну співпрацю у сфері психоемоційної підтримки бійців Нацгвардії, їх родин та родин загиблих воїнів, а також - про проведення навчальних заходів з підвищення кваліфікації військових психологів.

"Підтримувати захисників та їх родини, адже ми розуміємо необхідність спільних зусиль для зміцнення обороноздатності держави та всебічного забезпечення Національної гвардії України - важлива мета діяльності нашого фонду. Відтепер, ми офіційно визначили спільні зусилля-зробитизробити все можливе для перемоги України. Вже в ці дні певна кількість родин долучились до нашої спільноти "ТАПС" та почали отримувати потрібні послуги в напрямку пільги психологічного здоров'я. Також ми вже активно готуємо програму для роботи з військовими психологами НГУ"- прокоментувала співпрацю керівниця благодійного фонду "ТАПС", Юлія Дмитрова.

Під час зустрічі представники Національної гвардії, а саме Командувач Національної гвардії України, бригадний генерал Oleksandr Pivnenko та БФ «ТАПС» також визначили майбутні напрямки роботи: спільні проєкти у гуманітарній сфері, проведення конференцій, семінарів, зустрічей, тренінгів, які спрямовані на вирішення завдань щодо підтримки та реабілітації військових та їх родин.

Разом до перемоги!