TAPS Україна

БО БФ ТАПС В ГОСТЯХ УКРАЇНСЬКОЇ ДОБРОВОЛЬЧОЇ АРМІЇ

image

Зазвичай військові приїжджають до нас за допомогою, але на вихідних так сталося, що наші захисники з 3-й Окремий батальйон УДА нас запросили до себе в гості.

 Мабуть, це був особливий день, коли ми  відчули, що про волонтерів пам'ятають і теж піклуються з любов'ю і турботою. Наша дружба триває з 24 лютого і день за днем ми все більше відчуваємо цей міцний зв'язок "волонтери-військові", коли ми для них готові знайти хоч зірку з неба, а вони мужньо захищають Україну. 

 

На своїй сторінці бійці написали:

"Нагорода почесна відзнака нашого батальйону - має велике значення для кожного з нас. В перший раз за всю історію нашого батальйону ми нагородили почесною відзнакою наших волонтерів та благодійників - «БО «БФ ТАПС» Charity Fund TAPS, Юлія Дмитрова, Вікторія Рудєва.

З самого початку повномасштабного вторгнення ви надійно йдете пліч о пліч разом з нами. Ми вас дуже цінуємо і дуже дякуємо за все, що ви зробили для нас та робите але третій рік поспіль. Дякуємо вам за вашу роботу, підтримку та надійний тил! Тому що жоден підрозділ не може мати успіху, якщо він немає надійного тилу. Дякуємо вам, що ви в нас є! Разом обовʼязково переможемо!"

Нас нагородили, зробили невеличкий вишкіл, щоб ми теж вміли орієнтуватися у випадку небезпеки, а наприкінці пригостили в затишному колі однодумців.

Словами не передати, з яким настроєм ми повернулися додому - радість і впевненість, що волонтерство - це більше, ніж збори та донати.