TAPS Україна

Знайомство з родинами Героїв України в селищі Губиниха

image

В День пам'яті та примирення, 8 травня, завітали до родин полеглих  Героїв України в селище Губиниха, щоб познайомитися та розповісти про нашу діяльність та підтримати в цей важкий час тих, хто віддав найдорожче, виборюючи волю нашої України.

Для нашого фонду є дуже важливо розповідати про свою діяльність наживо під час зустрічей з громадами.

Кожна родина - це важлива історія її Героя, а кожна мама, тато, дитина, які втратили близьких через жорстоке вторгнення на нашу землю російського окупанта, мають знати, що є спільнота, яка хоче і має можливість їх підтримувати, відчуває їх біль.  У БФ "ТАПС" є можливість надавати всебічну підтримку та опору через спілкування, залучення до тематичних заходів та консультацій психологів, спільний відпочинок, майстер-класи. 

Під час зустрічі також поспілкувалися з Головою Губиниської ОТГ  Петром Єрьоменко про перспективи подальшої співпраці з розвитку проєктів БФ "ТАПС" з залученням родин полеглих військовослужбовців, безвісти зниклих та полонених захисників та захисниць України. 

З собою, як завжди, ми привезли трошки гуманітарної допомоги - 71 бокс з харчовими продуктами, рюкзачки з гігієною від Direct Relief  та  великодні кекси від нашого друга Varfamily. Також, ми роздали всім присутнім наші посібники "Воєнна втрата: як її пережити і жити далі",  який розробили за підтримки міжнародного фонду "Відродження".

Дякуємо Вам, наші рідні родини за довіру! Віримо, любимо та пам'ятаємо про наших Героїв!