TAPS-Ukraine

БАТЬКИ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ПОБУВАЛИ НА ЕКСКУРСІЇ В ПИВОВАРНІ MOVА

  • Home
  • News
  • БАТЬКИ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ПОБУВАЛИ НА ЕКСКУРСІЇ В ПИВОВАРНІ MOVА
image

БФ “ТАПС” зібрав тат полеглих захисників України у першій крафтовій пивоварні MOVA в Дніпрі на  екскурсію та дегустацію улюбленого літнього напою.

Слід зазначити, що  запросити саме татусів на чоловічу зустріч - доволі непроста місія. Проте спільнота “ТАПС ”завжди втілює свої задуми з ентузіазмом і вміло придумує цікаві теми. Тож, разом з татами ми відвідали пивоварню MOVA.  Під час екскурсії  Богдан Точка, головний пивовар, розповів про історію пивоваріння в нашому регіоні, розкрив правила та тонкощі виготовлення пива й особливості смаків відомого напою. 

Важливо зауважити, що батьки не тільки дізнавалися цікаві факти, а й ділилися історіями з власного досвіду.

Після екскурсії гості дегустували різні види пива та багато спілкувалися в дружньому колі. Зустріч у пивоварні MOVA стала хорошим приводом об'єднати татусів полеглих захисників у атмосфері підтримки та взаємного розуміння. Говорили не тільки про цей благородний напій, але і про життя та війну. 

"Коли нас запросили я довго не думав, бо такі зустрічі - це хороший привід поспілкуватися. Для нас це радість побачити однодумців, адже ми розуміємо одне одного. Попри обстріли і війну побачити таке масштабне підприємство приємно. Для мене це значить, що Україна продовжує будуватися і все буде добре. Для тих, хто теж переживає біль від втрати, я  раджу не боятися і частіше відвідувати такі збори”. 

Анатолій Горда, учасник екскурсії 

Ми дякуємо батькам за довіру до нашого фонду і запрошуємо долучатися до майбутніх заходів, адже спільнота “ТАПС” існує для того, щоб підтримувати та допомагати людям, які переживають смерть близьких на війні. 

Дякуємо Богдан Точка за цікаву екскурсію та пивоварні MOVA за мистецтво об’єднувати людей!

Подробиці у сюжеті

https://www.youtube.com/watch?v=GEarRYZUOxI

#БлагодійнийФондТАПС #дозвілля #батькиТАПС