TAPS-Ukraine

ДІТИ СПІЛЬНОТИ “ТАПС” СТВОРЮВАЛИ М'ЯКИХ СУПЕРГЕРОЇВ

  • Home
  • News
  • ДІТИ СПІЛЬНОТИ “ТАПС” СТВОРЮВАЛИ М'ЯКИХ СУПЕРГЕРОЇВ
image

Цими вихідними простір “ТАПС” зустрів маленьких гостей веселим арттерапевтичним майстер-класом зі створення м'яких іграшок-супергероїв.  Подібну арттерапію не можна назвати просто розвагою. Коли діти роблять іграшки своїми руками, вони краще відчувають та висловлюють почуття. Вони наділяють вироби суперсилами, які хочуть мати в реальному житті.

"Під час заняття ми надихалися казками і картинами Марії Примаченко. У діток виходили хмаринки, які посміхаються, автобус до Чернівців з друзями, зайченя, яке створює сережки, пан Кругляш, який вміє літати й пан Вусань з силою у вусах, котик, який дарує  гарний сон. Такий захід дуже добре впливає на віру дітей у свої сили та можливості"

(Аліна Штефан, арттерапевтка)

Маленькі учасники та їхні мами з радістю розповіли про свої враження.

"Діти відчувають себе більш розкутими та спокійними та краще адаптуються для спілкування з зовнішнім світом. А для нас такий захід - це можливість побути серед своїх, поспілкуватися в теплій та затишній атмосфері”.

(Олена Буганова, мама двох дітей).

"Мій котик  Кіднеп допомагає діткам краще засинати, це його суперсила. А ще мені тут було дуже весело”.

(Регіна, донька Олени).

"Я зробила хмаринку. В неї приємне обличчя і вона радісна. Ми багато бігали і гралися з іншими дітками і це мені сподобалося”.

(Мирослава, учасниця).

Завдяки таким подіям БФ “ТАПС” створює спільноту дітей та родин полеглих захисників, в якій кожен готовий підтримати одне одного, а заняття з арттерапії чудово надихають і покращують настрій малечі.

 

#Тапс #родини_полеглих #діти #арттерапія