TAPS-Ukraine

ГАСТРОВЕЧЕРЯ ДЛЯ ДРУЖИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

  • Home
  • News
  • ГАСТРОВЕЧЕРЯ ДЛЯ ДРУЖИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ
image

Приділити час собі буває дуже непросто. Особливо жінкам, які втратили чоловіків на війні. Тоді в сім’ї жінка стає за двох. Буденність перетворюється на норму і подумати про себе просто немає коли.

Наші друзі varfamily змінили цю історію і буквально підняли дружин полеглих захисників спільноти “ТАПС” над рутиною, влаштувавши гастрономічну вечерю на даху @rooftopbybrooks .

Жінки дегустували вина і слухали історії від сомельє про кожен сорт, його виготовлення та куштували страви середземноморської кухні, які ідеально поєднувалися із цим напоєм.

Вечір пройшов у неймовірно теплій та дружній атмосфері.

Цей захід став для дружин полеглих захисників можливістю відірватися від буденності, приділити увагу собі, поспілкуватися та обговорити теми, про які часто не говорять вдома. Гастрономічний вечір подарував безцінні моменти розслаблення та насолоди життям.

Велика подяка нашому амбасадору Олександру Вараві @tot_samiy_varava за цю чудову ініціативу та її реалізацію. Такі миті дарують не лише відпочинок, але й нагадують, що життя продовжується, і важливо цінувати кожну його прекрасну мить.

БФ “Тапс” з 2018 року став надійною опорою для родин військових, які пережили воєнну втрату, а також для родин захисників, які зникли безвісти чи знаходяться в полоні. Ми формуємо велику і дружню спільноту, де люди можуть підтримувати та допомагати одне одному переживати біль втрати та знаходити сили для подальшого життя. До нас вже приєдналися понад 2500 членів родин з усієї України.

Щоб стати частиною нашої спільноти “ТАПС” і отримати необхідну підтримку, переходьте за посиланням в та залишайте заявку

Реєстраційна анкета