TAPS-Ukraine

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК У ПАРКУ ІМ.ГЛОБИ ДЛЯ РОДИН “ТАПС”

  • Home
  • News
  • ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК У ПАРКУ ІМ.ГЛОБИ ДЛЯ РОДИН “ТАПС”
image

В останні дні літа БФ “ТАПС ”зібрав 30 родин полеглих захисників України з села Петриківка для спільного відпочинку у мальовничому парку ім. Лазаря Глоби. 

Мами та дружини знайомилися і спілкувалися. Для дітей особливим видом розваг стали атракціони. Після активного відпочинку, гості заходу відвідали тактильний зоопарк. Там можна не тільки подивитися та почути історії про мавпочок, єнотів, ящірок, жуків та  рідкісних зміїв, але і погладити їх. Наприкінці зустрічі влаштували традиційне частування родин  смачними стравами від наших партнерів КFC.

Батьки та діти з радістю поділилися враженнями.

“Дуже було цікаво кататися на ланцюгах і їздити на потязі”

(Микола, учасник)

“Чудовий зоопарк, де всіх можна торкнутися і особливо сподобалися змії” 

(Богдан, учасник)

“Ми вдячні за запрошення і таку чудову можливість провести час разом з людьми, які розуміють”

(Людмила, учасниця)

“Було дуже весело, а ще ми смачно поїли і я торкнувся удава в зоопарку”

(Євген, учасник)

 “Сподобався екстрим на американських гірках і на машинках кататися” 

(Вікторія, учасниця).

“Я вважаю, що такі заходи раз на місяць можна робити, бо тут разом весело”

 (Дмитро, учасник)

“Нашу петриківську громаду запросила спільнота “ТАПС”, і ми дуже вдячні, адже для родин полеглих військових дуже важливо спілкуватися у своєму середовищі з людьми, які розуміють одне одного”

 (Катерина, учасниця)

“Ми дуже раді, що можемо допомогти родинам полеглих захисників проводити час в хорошій атмосфері, яка сприяє спілкуванню та отриманню надзвичайно позитивних вражень” 

(Тетяна Земляна, менеджерка по роботі з родинами БФ “ТАПС”).

Організовуючи такі заходи БФ  “ТАПС” реалізує свою місію -  об'єднання родин полеглих захисників з усіх куточків нашої країни у велику спільноту людей, які здатні підтримати одне одного, розділити біль втрати та  разом знаходити сили продовжувати жити. 

За підтримку в організації заходу ми вдячні Департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради та директору КП “Міська інфраструктура” ДМР Олексію Теслі,  а за смачне частування нашому партнеру - мережа KFC, а за приємні емоції від спілкування з тваринами Тактильному зоопарку “Жива планета”

БФ “Тапс” з 2018 року став  надійною опорою для родин військових, які пережили воєнну втрату, а також для родин захисників, які зникли безвісти чи знаходяться в полоні. Ми формуємо велику і дружню спільноту, де люди можуть підтримувати та допомагати одне одному переживати біль втрати та знаходити сили для подальшого життя. До нас вже приєдналися понад 2500 членів родин з усієї України.

Щоб стати частиною нашої спільноти “ТАПС” і отримати необхідну підтримку, просто зареєструйтеся за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3OGzZ3-1JJkBoqTxGt3ffegA2UVqthbGddK9LmFiWEn46RA/viewform