TAPS-Ukraine

“Шаную воїнів, Біжу за Героїв України”

  • Home
  • News
  • “Шаную воїнів, Біжу за Героїв України”
image

Сьогодні відбувся щорічний традиційний патріотичний забіг “Шаную воїнів, Біжу за Героїв України”, в якому наша спільнота "ТАПС" також взяла участь. 

Українці по всьому світу долучаються до цього заходу, щоб вшанувати пам’ять та подякувати рідним захисників та захисниць, які віддали найцінніше за незалежність та територіальну цілісність України.

Команда «ТАПС» разом із родинами полеглих захисників долучились до Забігу. Кожен біг дистанцію з іменем свого Героя біля серця.

"В моєму серці – пам’ять про друга, Олексія Башева «Бека», неймовірно сміливу людину, якої вже немає поруч, але яка залишається у моїх думках щодня. Я вірю, що він завжди поряд – з рідними, дружиною, друзями. Ця віра дарує сили йти далі, підтримуючи не лише себе, а й інших, хто втратив близьких"

(Юлія Дмитрова, директорка БФ "ТАПС")

«Ми біжимо за нашого Героя Владислава Вороніна-Вудстока, бо для нас важливо берегти його пам’ять, продовжувати його справи, та дякувати йому за кожен день нашого життя»

(мама Яна та дружина Вікторія).

«Я разом із дітьми біжу за свого чоловіка, та чудового батька, Василя Пілікіна. Ми маємо тут бути, адже ми хочемо, щоб пам’ять про нього жила»

(дружина Галина)

«Сьогодні я біжу за свого сина, Гусак Андрія. Адже можливість збиратися разом, бігти, працювати, жити життя подарували нам наші воїни. Пам’ять про них має жити»

(мама Ольга).

«Я біжу за свого чоловіка, Сергія Владикіна, який поклав своє життя заради рідних, заради нашого майбутнього»

(дружина Діана).

«Я біжу за свого брата, Коваленка Андрія. Це найменше, що я можу зробити для нього — вшанувати його пам’ять таким чином. Він віддав своє життя, щоб ми могли жити, любити, і, найголовніше, пам’ятати»

(сестра Олена).

Разом із нами бігли також родини з Києва, Полтавської області та інших регіонів України.

Шануємо пам’ять воїнів, пам’ятаємо кожного!

Подробиці у нашому сюжеті

https://youtu.be/5JZio13zNR4?si=D-p89cIwawXPr5b7: