TAPS-Ukraine

ТРЕНІНГ ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ЗА ПІДТРИМКИ БФ ТАПС

  • Home
  • News
  • ТРЕНІНГ ДЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ЗА ПІДТРИМКИ БФ ТАПС
image

У Києві пройшов триденний тренінг для поліцейських Національної поліції України, які займаються соціально-психологічною підтримкою колег, постраждалих під час війни. Захід організовано за підтримки благодійного фонду “ТАПС”. Американські експерти, зокрема тренери Карл Т. Вагнер, Шері та Марк Кастеллано, поділилися досвідом із українськими психологами. Засновниця TAPS USA Бонні Керролл, яка також прибула на тренінг та зібрала цю команду фахівців для проведення заходу.

 

 

Своїм досвідом з українськими поліцейськими - психологами поділилися американські партнери, зокрема тренери Карл Т. Вагнер, Шері та Марк Кастеллано, які працюють у рамках програми TAPS.

Ця програма є ключовою у сфері психологічної підтримки та надзвичайно важлива у наданні допомоги тим, хто брав участь в бойових діях, пережив трагічні втрати рідних в умовах війни.

Цей проєкт не лише передбачає професійну психологічну допомогу, а й включає різноманітні соціально-реабілітаційні заходи щодо відновлення фізичного та ментального здоров’я.

Засновниця та президент міжнародної організації TAPS Бонні Керролл зазначила, що мета тренінгу навчити українських поліцейських надавати ефективну підтримку людям, які постраждали від війни:

"Наша спільна мета - відновити фізичне та ментальне здоров'я людей, які пройшли пекло війни та потребують допомоги щодо відновлення свого фізичного та ментального здоров'я. Відтак тренінг провели наші найдосвідченіші психологи та спеціалісти».

Посилання на статтю

https://www.npu.gov.ua/

#ТАПС #БлагодійнийФондТАПС #тренінг #НПУ