TAPS-Ukraine

КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ТА ЗМАГАННЯ НА ЯЛАХ ДЛЯ РОДИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ

  • Home
  • News
  • КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ТА ЗМАГАННЯ НА ЯЛАХ ДЛЯ РОДИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ
image

 Головна місія   БФ «ТАПС» - об’єднання родин полеглих захисників з усіх куточків нашої країни у велику спільноту людей, які здатні підтримати одне одного, разом розділити біль втрати та знаходити сили для подальшого життя. Саме тому ми організовуємо заходи, де родини можуть не тільки познайомитися та поспілкуватися, а й цікаво провести час разом. 

Цими вихідними для родин було влаштовано відпочинок на березі річки. Наші партнери ТМ “Ла паста” запросили кухаря зі здорового харчування. 

Катерина Берегова провела кулінарний майстер-клас де навчила мам та дружин полеглих захисників, як приготувати авторський салат з овочей, макарон, тунця та двох видів соусів. Всі були у захваті від приготованої страви.

Потім гостей запросили випробувати свої сили у веслуванні на ялах. У змаганнях взяли участь і дорослі і підлітки. Дітей у цей час зайняли веселі аніматори. 

По завершенню заходу всі отримали подарунки від «La Pasta».

Дякуємо ТМ “La Pasta” та керівнику веслувального клубу @yal_rowing та інструкторам за  небайдужість та підтримку спільноти “ТАПС” в організації родинного свята.

БФ “Тапс” з 2018 року став  надійною опорою для родин військових, які пережили воєнну втрату, а також для родин захисників, які зникли безвісти чи знаходяться в полоні. Ми формуємо велику і дружню спільноту, де люди можуть підтримувати та допомагати одне одному переживати біль втрати та знаходити сили для подальшого життя. До нас вже приєдналися понад 2500 членів родин з усієї України.

Щоб стати частиною нашої спільноти “ТАПС” і отримати необхідну підтримку, переходьте за посиланням та залишайте заявку:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3OGzZ3-1JJkBoqTxGt3ffegA2UVqthbGddK9LmFiWEn46RA/viewform