TAPS Україна

Маленькими кроками на зустріч один одному

image

Форум "Маленькими кроками на зустріч один одному" у 2020 році, де ми об'єднали на одній локації родини, яким болить «всередині» через втрату рідних на війні та психологів, арт-терапевтів та інших спеціалістів. Всі вони також живуть поруч в країні, що постійно страждає від війни, і вже навчилися ефективно допомагати жити далі тим, хто пережив втрату.

Шість місяців підготовки до Форуму, два дні напруженої та надзвичайно важливої праці. А ще неперевершені емоції, які зробили форум - чуттєвим, ностальгічним та родинним.

Форум почався с привітання від наших американських партнерів TAPS USA через відеозв'язок, на який під'єдналися Бонні Керолл, Фатма Меграхі,Пол Мейер, Одрі Беугельсдейк та Метті Міррер. Далі протягом двох днів учасники поринули у різноманітні активності - психологічні заняття, арт-терапія, йога, хендмейд, незвичні тренажери та корисні лекції.

“Я вперше за роки війни, після втрати чоловіка, потрапила до психолога і …мені сподобалося, бо я відчула, що мене таки розуміють”, поділилася дружина загиблого в Іловайську добровольця.