TAPS Україна

Уітні Тілсон придбав шість човнів для БФ ТАПС

image

Доки благодійний фонд “ТАПС” чекає на донати для придбання човнів, наш друг і партнер Whitney R. Tilson придбав нам вже шість одиниць. Ми дякуємо нашому надійному другу і партнеру Whitney R. Tilson за постійну підтримку українців в часи війни, адже такі човни - це дуже важливий крок для обороноздатності та безпеки військових формувань, яким ми допомагаємо з 2022 року, і які боронять кожен міліметр рідної країни.

Човни AMIGO 390 із серії човнів RIB (Rigid Inflatable Boat) від українського лідируючого виробника компанії «Aqua-storm» здатні розвивати високу швидкість, зберігаючи при цьому маневровість і керованість, шляхом кращого контакту з водою. У човнів цього типу підвищена вантажність і вони стійкі до качки. Перевага човна AMIGO 390 - його неможливо потопити, адже всередині балонів є спеціальний матеріал, який тримає човен на воді при ураженні уламками або кулями. А це значить, що військовослужбовці зможуть безпечно досягнути необхідної точки.

Підтримка іноземних партнерів та друзів - це велика частина допомоги не тільки Україні, але і всьому світові, адже російська агресія давно вийшла за межі нашої держави і несе загрозу цивілізованому світу.

А ми і далі звертаємося з проханням до небайдужих - задонатити нам на придбання таких важливих речей для військових: швидкісні човни, універсальні рюкзаки, кевларовий захист, квадроцикли.

Разом до перемоги!

Посилання на збір по човнам для ЗСУ!

https://taps.org.ua/charges/chovni/