TAPS Україна

ЖИВОПИС ЯК ТЕРАПІЯ ДУШІ

image

ЖИВОПИС ЯК ТЕРАПІЯ ДУШІ

Арт-терапія - це важливий психологічний інструмент у прояві важких почуттів, особливо у час війни. На вихідних учасниці спільноти "Тапс" взяли участь у майстер-класі з живопису і намалювали свої думки та мрії.

Для багатьох жінок цей досвід став першим, але позитивний ефект було видно вже на початку малювання. У всіх, на жаль, одна  спільна тема - це втрата рідної людини на війні і переживання горя. І кожна уявляла те, що хотіла би бачити і відчувати, щоб полегшити свій біль душі.

Прекрасне море і яскраве сонце, дерева або сад, птахи, які високо у небі літять до хмар, абстракція, яка символізує життя, теплі пейзажі і яскраві кольори природи - такі сюжети обрали мисткині.

Наприкінці, всі наші жінки дякували за таку можливість висловити свої почуття через фарбу... Одна з наймолодших учасниць,донька військового, вразила всіх присутніх своєю професійною технікою малювання. Власну картину, з якої можна починати колекцію, вона подарувала нашій подрузі та натхненниці Бонні Керролл зі словами подяки.

Дякує бренду La Pasta за підтримку ініціатив БФ "ТАПС", націлених на пошук ментальних ресурсів і нового сенсу життя нашими родинами полеглих Героїв України.  Також дякуємо art.studio_inspiration за талант і вміння надихнути наших жінок.