TAPS-Ukraine

ТАПС І СПОРТ - РУХАЄМОСЯ ДО ПЕРЕМОГИ

  • Home
  • News
  • ТАПС І СПОРТ - РУХАЄМОСЯ ДО ПЕРЕМОГИ
image

БФ "ТАПС" вже не вперше долучає родини та дітей до участі у спортивних заходах у якості вболівальників. Адже, на нашу думку, участь у перегляді спортивних змагань - це невід’ємна частина, насамперед, хорошого настрою, а також - неабияка мотивація до позитивних змін у житті, в тому числі, у вигляді занять різними видами спорту. 

 

Нещодавно ми відвідали хокейний матч, а першого лютого побували на  черговому матчі Суперліги з баскетболу, в якому «Дніпро» обіграв «Запоріжжя» . Керівник баскетбольного клубу «Дніпро», Олег Любимов, запропонував нашим дітям зробити зустріч  з гравцями клубу та взяти участь у  екскурсії  по спортивному клмплексу «Шинник», подивитися на тренування,  поспілкуватися з гравцями, взяти автографи та зробити фотографії.

 

"ТАПС" - це спільнота, яка готова рухатися заради щасливого і вільного майбутнього наших дітей та родин у багатьох напрямках. Відтак, ми не ставимо акцент виключно на психологічній складовій, а дуже добре розуміємо, що участь у культурних та спортивних заходах, майстер-класи, арт-терапія та подорожі - це дуже важливі компоненти для відновлення життя і пошуку нових шляхів розвитку людини, яка пережила втрату через війну", - коментує Юлія Дмитрова, засновниця БФ «ТАПС».