TAPS Україна

Людські мости: Жити.Любити.Пам'ятати (фільм))

image

Інколи здається, що втратити близьку людину на війні - те саме, що померти разом з нею. Правда в тому, що ті, хто воював або воює зараз, роблять це для того, що ми продовжували жити і розповідати про їх подвиг, зберігати пам'ять про їх життя і любити попри все.

Стрічка «Людські мости: Жити. Любити. Памʼятати» присвячена родинам полеглих Героїв України та діяльності фонду «ТАПС», який підтримує родини, що переживають військову втрату близьких людей. Завдяки роботі з психологами фонду та участі у спільних заходах, родини продовжують життя з любов’ю та пам’яттю про героїзм своїх близьких.

Герої фільму - мами, дружини, батьки та діти Українських Захисників, які діляться своїми непростими і зворушливими історіями про рідних, які захищали Україну.

Фільм є однією з серій документального серіалу "Людські мости", який присвячено роботі психологів з українцями, що переживають наслідки війни впродовж 10 років. Інші чотири фільми присвячені темі психологічної підтримки ВПО, полонених, волонтерів та військових та розкривають проблему поссттравматичного зростання і пошуку нового сенсу життя в умовах війни.

Перша стрічка про військових "Захищати та жити" за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=ejHLunZF5Zg&t=2s

Виробництво: OKO production

Знято за підтримки Charity Fund TAPS

Вашій увазі стрічка ""Жити.Любити.Пам'ятати"

https://youtu.be/dao0mfb2jug?si=dy9uq4nbnekN4h5L